Auto poetsen

Besteed uw auto poetsen uit aan Kei Goed. Waarom uw auto laten poetsen? De lak van uw auto heeft bescherming nodig tegen invloeden van buitenaf. Weer, wind, insecten en de zon hebben een negatieve invloed op de autolak. Vogelpoep en insecten branden in de lak en de zon maakt de lak dof. Om er voor te zorgen dat deze boosdoeners zo min mogelijk de kans krijgen om schade aan te richten is het verstandig om uw auto minimaal eens per jaar door ons te laten poetsen. De lak van uw auto periodiek laten poetsen is goed voor het behoud van de lak en de restwaarde van uw auto.

Een vakkundige poetsbeurt

Bij Kei Goed in Amersfoort bent u aan het juiste adres. Als professioneel carcleaning en detailing bedrijf hebben wij een grote passie voor auto poetsen en het showroomklaar maken van ieder type voertuig. Het poetsen van uw eigen auto kan veel tijd in beslag nemen en vaak ziet u na het auto laten poetsen dat de auto nog steeds vuil bevat. Daarom raden wij aan om uw auto te laten poetsen bij ons professionele autopoetsbedrijf. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de beste professionele producten en apparatuur behoren wij tot de betere autopoetsbedrijven van Nederland!

Gaat Professioneel Te Werk

Voordat uw voertuig zijn auto poets- en beschermlaag krijgt, wordt uw auto door ons eerst grondig gewassen. Na deze professionele wasbeurt, wordt met een speciale reinigingstechniek ingetrokken vuil machinaal uit de lak getrokken.

Uw auto lijkt na een wasbeurt namelijk schoon, maar vuil dat is ingetrokken wordt niet verwijderd door alleen grondig te wassen. Door middel van machinaal poetsen krijgt de lak zijn oorspronkelijk kleur weer terug. Als deze stap wordt overgeslagen, blijft de lak na het aanbrengen van de poets laag vuil en ruw. Laat uw auto poetsen bij Kei Goed in Amersfoort.

Auto laten poetsen? Maak dan nu een afspraak.


Buitenkant recondetionering – Lakveredeling

Lichte krasvorming in de toplaag wordt glad gepolijst.De lak wordt op glans gepolijst. Vervolgens wordt de lak op hoogglans gepolijst.Tenslotte wordt lakbescherming aangebracht.

Ramen reinigen

Alle ramen, alsmede de spiegels worden streeploos gereinigd.

Deurrubbers invetten

Alle rubbers worden ingevet, zo wordt uitdrogen voorkomen. Ook zullen de rubbers tijdens vorst niet vast vriezen.

Kunststof delen beschermen

Alle harde kunststof delen aan de buitenzijde van de auto worden gereinigd, op kleur gebracht en beschermd. Ons product is niet vettig en trekt echt in het kunststof. Het product heeft een uitermate goede hechting en blijft lang zitten

Losweken van vuiligheid

Wielen, wielkasten en dorpels is erg hardnekkig. Door onze vakkennis en hoogstaande producten krijgen wij deze delen tot in de puntjes schoon.