Interieur reconditionering

Dashboard

Auto interieur reinigen van uw auto? Wij hebben verschillende reinigingsmethodes. De auto wordt altijd eerst gestofzuigd en volledig schoongemaakt aan de binnenkant. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt vervolgens de bekleding gestoomreinigd en/of geshamponeerd. Bij een lederen interieur, voeren wij een lederbehandeling uit. Car cleaning voor bedrijven , Delaers en particulieren Kei Goed biedt bedrijven, autodealers en ook particulieren heel wat mogelijkheden om hun voertuigen te laten behandelen, van een grondige reinigingsbeurt tot een ultramoderne behandeling met een glascoating.

Alles is mogelijk bij ons, van een volledige autoreiniging en lakbehandeling met de modernste technieken en materialen, tot een kleine poetsbeurt om het voertuig bijvoorbeeld keurig bij uw klanten af te leveren. Een schoon interieur is fijn, en een volledig gereinigd en behandeld interieur is nog fijner. Lederen stoelen zitten bijvoorbeeld veel fijner nadat deze behandeld zijn; het leer is merkbaar soepeler. Langdurige bescherming is zeer belangrijk. Kunststof behandelde delen blijven langdurig gevoed, zodat deze er niet alleen na de behandeling goed uit zien, maar duizenden kilometers later nog steeds.

Hetzelfde geldt voor leerdelen en stoffen bekleding

Interieur reinigen auto (bekleding)

Autobekleding reinigen gaat door middel van een sproei extractie. Wij maken de stoelen eerst vochtig en brengen dan een schoonmaakmiddel met een spray flacon op de bekleding aan en laten deze intrekken om vervolgens erin te boenen. Nadat we dit hebben gedaan gaan we er met de sproei extractie overheen, hierbij worden water en schoonmaakmiddel op de bekleding gespoten en direct weer opgezogen. Hiermee reinigen wij diep in uw auto bekleding en kunnen alle nare vlekken verwijderd worden. Voor specifieke gevallen bieden wij ook behandelingen. Neem bijvoorbeeld die nare vlek op uw dakhemel of nare geuren in uw interieur, door middel van onze ozonbehandelingen behoren zij tot het verleden. autostoelen reinigen Zowel stoffen bekleding als leren bekleding

Leer reinigen

Heeft u geen stoffen bekleding maar leer? Niet getreurd ook deze kunnen wij bij Kei Goed in Amersfoort weer voor u reinigen en beschermen met een leder conditioner. Elke auto lederen interieur zal zonder de juiste behandeling en verzorging snel verouderen. Het leer verliest dan zijn flexibiliteit en levendigheid. Onder warme omstandigheden, zoals in de zomer, wordt dit proces alleen maar versneld. Leer is een natuurproduct, om die reden kunnen er na verloop van tijd scheurtjes en verkleuringen ontstaan in de lederen bekleding van uw auto.

Reden van verkleuringen De reden van deze verkleuringen heeft te maken met invloeden van buitenaf. Met name UV licht speelt hierbij een grote rol in. De scheurtjes in het leer ontstaan door slijtage van het product. Het leer wordt tenslotte dagelijks gebruikt. Maar scheurtjes kunnen ook ontstaan door uitdroging als gevolg van de invloed van de omgeving, denk hierbij aan de verwarming en airco. De lederen stoelen gaat hierdoor in kwaliteit achteruit en de conditie verslechterd.

Ieder kwartaal reinigen Het is belangrijk om ieder kwartaal het leer te reinigen en te voeden. Doet u dit niet dan loopt u het risico op versnelde slijtage, scheuren en kleurproblemen in uw lederen stoelen. Voordat we de leer reinigen van uw auto wordt deze eerst grondig gecheckt op de staat voordat we het beginnen. Nadat we uw auto leer stoelen hebben gereinigd zetten we deze in een conditioner zodat uw leder lekker soepel blijft en het levensduur verlengt wordt.