Heeft u doffe/verweerde koplampen?

Dan kunnen wij uw koplampen herstellen tot nieuwstaat! Dit gebeurd door middel van koplampenpolijsten. Na verloop van tijd verweert en verkleurt de koplamp, dit komt door de invloed van ultra-violette straling (van zonlicht) en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van het wegdek.

De meeste koplampen werken met hoge temperaturen, hierdoor wordt de dofheid op de koplamp erger. Verwering van de koplamp veroorzaakt een laagje, waardoor de lichtsterkte van de koplamp afneemt. Door deze verwering heeft u minder zicht op het wegdek in het donker. En met verweerde koplampen heeft u kans dat uw auto niet door de APK keuring komt. Als u doffe koplampen heeft en nieuwe koplampen moet kopen, kan de prijs hoog oplopen.

Hier hebben wij de oplossing voor! Hoe wij te werk gaan: De verweerde laag moet eerst verwijderd worden van de koplamp, als dit gebeurd is wordt de koplamp 3 maal gepolijst. Tenslotte wordt er een beschermlaag aangebracht. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten per koplamp. Na deze behandeling is de herstelde koplamp weer helder, en werkt hij weer als nieuw. Het zicht op de weg is weer 100% in orde en de auto komt zonder problemen door de APK keuring.

Let op: bij het behandelen van de doffe koplampen hoeven ze niet gedemonteerd te worden.